FeteNatureAmstelpark 45 jaar

 

Wij nodigen iedereen uit om op zondag 21 mei 2017 10.30-18.00 uur samen met ons de natuur te beleven en te vieren.

 

Het is Fête de la Nature het grootste Natuurfestival van Nederland, een fantastische dag om ook het 45-jarig bestaan van ons mooie Amstelpark te vieren. 45-Jaar Amstelpark is vijfenveertig  jaar Amsteltrein, midgetgolf, picknicken aan de vijver, trouwerijen van alle culturen, de kinderboerderij en de speeltuin maar vooral vijfenveertig jaar kunst, cultuur en natuur in Buitenveldert.  

 

Het is een kleinschalig feest waarbij lokale amateur/ natuur/ kunst/ cultuur/ ambachtslieden een podium pakken om middels een workshop, demonstratie, voorstelling of expositie te laten zien wat zij doen en wat hun passie is. Bij zeven podia/locaties verdeeld door het hele Amstelpark, kun je de hele dag bewonderen, meeluisteren, meedoen, leren en beleven. Op deze zondag laten wij jullie kennismaken met wat het Amstelpark en Buitenveldert in zich heeft. Kunst, cultuur en natuur: uit de wijk, voor de wijk!

 

Kijk bij het programma en de deelnemers wat er allemaal te beleven valt deze dag! Fête de la Nature – Amstelpark 45 jaar is een gratis en vrij toegankelijk parkfeest, georganiseerd door de Vereniging Vrienden van het Amstelpark. 

 

Porgrama:

Programma overzicht Fete de la Nature 2017 Amstelpark 
klik op de afbeelding voor een grote weergave

 

Fete de la Nature 2017 Amstelpark